Ποιότητα

 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η LETTERPHONE A.E. πιστοποιήθηκε με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2000, για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παροχή, την εμπορία και την υποστήριξη (service) ολοκληρωμένων λύσεων συστημάτων γραφείου (φωτοαντιγραφικά – telefax – εκτυπωτές), τηλεπικοινωνιών (τηλεφωνικά κέντρα ISDN – IP - δίκτυα) και τραπεζικών συστημάτων (μηχανήματα σειράς προτεραιότητας – επιτήρησης χώρου), από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Ελέγχων και Πιστοποιήσεων  EUROCERT με αριθ. Πιστοποιητικού Ν : 803 / Δ / 2008.
 
Ιδιαίτερα  όσοι είναι πιστοποιημένοι ή πρόκειται να πιστοποιηθούν κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2000, θα έχουν την επιπλέον βεβαίωση ότι η LETTERPHONE  θα συνεχίσει να παρέχει σταθερή και ελέγξιμη ποιότητα υπηρεσιών και αποτελεσμάτων με την πιστοποίηση του έγκριτου οργανισμού EUROCERT.
 
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να μοιραστούμε μαζί σας τη μεγάλη αναγνώριση που παρέχει το πιστοποιητικό ISO 9001, διότι τόσα χρόνια μας στηρίζετε με την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
 
 
Σας ευχαριστούμε,
που μας βοηθάτε
να γίνουμε καλύτεροι